VI ER IZABEL CAMILLE

Izabel Camille skaber feminine smykkekollektioner, der giver kvinder mulighed for at eksperimentere, og skabe et personligt udtryk. Kombinationerne giver uendelige muligheder og henvender sig til  den modebevidste kvinde.
31. august 2018 af Izabel Camille

Izabel Camille er et dansk smykkebrand, der har til huse i det eventyrlige Nordsjælland, lige overfor Frederiksborg Slot. Med deres kærlighed til smykker og store engagement, har Izabel Camille skabt et feminint og stilfuldt smykkeunivers, der har fortryllet kvinder, kendte og kongelige i hele Skandinavien. Designet er enkelt, romantisk og har dybe rødder i den skandinaviske designtradition.

Smykkekombinationer giver uendelige muligheder og henvender sig til kvinder, der ligesom os selv ønsker inspiration der underbygger og udvikler vores personlige stil.

SLOT

BEAUTIFUL TOGETHER

Kamille Østergaard er vokset op i en familie som altid har støttet og bakket hende op, i alle hendes kreative drømme og ønsker. Da Kamilles første datter blev født i 2001, besluttede hun sig for at føre drømmen om, at skabe sit eget smykkeunivers ud i livet. Hun elsker det feminine og romantiske univers med en rå kant.

I 2008 videreførte hun sammen med sin tidligere partner, Ann Ulrich, Izabel Camille. De startede i kælderen i Kamilles hjem omgivet af smykker, skitser, papkasser og børn. Kamille driver nu virksomheden sammen med sin mor og et team af passionerede medarbejdere:

” vi er som en stor familie der sammen er DNA’et i Izabel Camille ”.


Kamille lever nu af det hun elsker – at designe smykker til kvinder, der ligesom hun selv, søger inspiration i hverdagen til, at udfolde sig og udtrykke sin personlighed.
Historien bag Izabel Camilles handler om glæden ved, at skabe det eventyrlige sammen. Smykkerne er skabt ud fra en bevidsthed om, at en kvindes ydre skal matche det indre.

PASSIONEN

Kamille har gennem sit liv eksperimenteret i mange forskellige kreative universer, men størst var passionen for smykkeuniverset. Her oplever Kamille at drømme og kreative processer går op i en højere enhed.

Allerede som otteårig begyndte Kamilles sans for former og design at spire. I hendes barndomshjem brugte hun meget og uvurderlig tid sammen med sin far på hans værksted. Hendes far var smed, så sammen udforskede de kobberplader, tin, aluminium og loddetråde og fremstillede alverdens smykkekreationer.

Siden da har Kamille forfinet sit kreative talent. Hun har skabt et smykkeunivers, der med et strejf af enkel elegance, har formået at skille sig ud fra mængden. Den dag i dag vender Kamille stadig i tankerne tilbage til samhørigheden med sin far, når hun tegner og designer sine smykker.

”Mine smykker bliver skabt i et univers af samhørighed med andre, det er vigtigt for mig at dele den kreative proces i udviklingen af Izabel Camille med min familie og alle andre, der hver dag er med til at gøre en forskel for Izabel Camille.”

”Jeg håber, jeg kan give det smukke i at være sammen videre til kvinder, som kan glæde
og inspirere sig selv og andre med Izabel Camilles smykkeunivers”

Izabel Camille er grundlagt på en drøm om et unikt smykkeunivers. Et fortryllende smykkeskrin fyldt med drømme og smukke ædelsten i skønne farver, et overflødighedshorn der appellerer til enhver kvindes indre prinsesse.

Be your own designer:

Izabel Camilles kollektioner giver kvinder mulighed for selv at designe præcis det smykke, som passer til deres personlighed.

Kamille har formået at kreere et smykkemærke, der med sin brede vifte af elegante, minimalistiske, romantiske og sofistikerede designs, har fundet vej til mange kvinders hjerter.