JACKIE

Vi er stolte over, at kunne præsentere vores nye kollektion Jackie. Kollektionen er designet ud fra inspiration af alle kvinder som besidder styrke og elegance,  kvinder som  er modebevidste, ligesom Jacqueline Kennedy.
03. september 2018 af Julie Krat og Sabrina Fammé

jackie

Jackie kollektionen er udsprunget fra det inspirerende kvindelige fashion idol Jacqueline Kennedy, også kaldet ”The First Lady of Fashion”.

Jacqueline Kennedy var kendt for hendes karismatiske stil, styrke og elegance. Specielt kender vi hende for de ikoniske oversize solbriller, hatte og perler, som er blevet ligeså ikoniske som Jackie selv. Kollektionen er inspireret af alle kvinders styrke og elegance.

Giv dit look elegance og kvindelighed!
Jackie kollektionen består af lange øreringe med stikker, ørehængere, små enkle perle ørestikkere, halskæder, armbånd og vedhæng til en fin og enkel halskæde - alle med shell perler.
For at fuldføre looket  til hverdag eller fest, er der alle muligheder for at udstråle elegance med denne kollektion. Tilføj en klassisk og 'ladylike' perleørering eller en elegant perlekæde fra vores kollektion Jackie.

Smykkerne er perfekte som en gave, til en vigtig kvinde i dit liv. Forær lidt stilren sofistikation væk!

Kollektionen fås i guldbelagt sølv - med hvide shell perler eller sort onyx. 

collage 7