10 YEAR ANNIVERSARY

Tænk at det nu i år er 10 år siden, vi startede Izabel Camille, som vi kender det i dag, med design af smykker der er inspireret af kvinder, for kvinder - til at blive båret hver dag.
23. september 2018 af Julie Krat og Sabrina Fammé

nuperle

Vi har hos Izabel Camille Jewelry, i år, 10 års jubilæum! Det har været 10 helt fantastiske år - lærerige, udviklende og mest af alt skabende!
Den bedste måde vi kan fejre det på, må være, at tilbyde jer en helt unik jubilæums kollektion - for at inspirere kvinder i hverdagen.

Jubilæums kollektionen er en hyldest til hverdagens-superstjerner. Vores mødre, døtre, søstre, veninder, kærester og kollegaer - alle de smukke og kloge kvinder, som inspirerer os hver eneste dag til, at gøre det bedste!

Vores enestående perle, ja faktisk en diamant af en virksomhed, favner en utrolig ambitiøs og tæt personalestab - vi ser os selv, som en lille familie. Vi prøver hver eneste dag, at presse hinanden til vores bedste, så vi altid får præsteret mest muligt.
En stor del af vores arbejdstid, går ud på daglig kontakt med jer - vores fantastiske kunder. Den process er uundværlig og yderst vigtig for, at vi kan give jer det bedste - og hjælpe med præcis det I søger hos os.

IzabelCamille 10year goldVi præsenterer derfor vores bestseller 8 karat guld kollektion Everyday, som I kender den, men nu i 8 karat guld. Udover den oprindelige model og størrelse,
har vi nu også udviklet bestselleren i 2 mindre, meget søde og feminine størrelser. Dertil kan også fås vedhæng med ferskvandsperler eller diamanter.
Vedhængene passer til de 2 største modeller, hvorimod den mindste model er en super sød lille ørestik som ikke er beregnent til vedhæng.

untitled 1 of 1