BAGOM HALLOWEEN FILMEN

Vores 2 praktikanter, Sabrina og Julie, fik den utroligt spændende og udfordrende opgave, at lave en Halloween kampagne, der skulle være uhyggelig og i tråd med Izabel Camille stilen.
13. oktober 2018 af Julie Krat og Sabrina Fammé

hallobackstage

Sabrina & Julie:

Da vi havde fået grønt lys til vores skøre idé til kampagnen, lod vi kreativiteten tage helt over. Vi måtte tænke kreativt allerede fra start af i processen, da vi stod på helt egne ben med at få bragt vores uhyggelige zombie til live. Da lys og kamera udstyr var blevet lånt på Sabrinas skole, tog vi rejsen ud til ''filmstudiet''  - også bedre kendt som Julies hjemmelige kælder.

Vi havde lagt en god arbejdsplan, og vidste præcis hvordan vi ville have det hele til at se ud, så nu skulle der bare trylles med at forvandle en hjemmelig kælder til en uhyggelig zombies hjem.                                              Gulvet blev dækket til i plastik, og så blev der ellers bare leget med jord!Julie havde fået æren at spille hovedrollen som den uhyggelige zombie i vores film, og for at undgå at begrave hende i jord, måtte den kreative del af vores hjerner igen på banen. Vi fik den idé, at balancere et stykke pap, med 2 huller, på to let spredte borde. For at skabe et realistisk ''jord landskab'', lagde vi sort stof, puder og selvfølgelig masser af jord hen over det hele. Dette gav Julie mulighed for, at sidde uset og ''begravet'' under bordet.

Hænderne til videoen skulle også have det helt rigtig ''døde'' udseende, og her måtte vi lege med vores makeup færdigheder for at skabe nogle grimme og beskidte fingrer. Her blev der også brugt creme og jord til at fuldføre hele looket.

 

Så begyndte det sjove - nemlig at filme! Da Sabrina havde fået æren af at være filminstruktør, måtte hun kæmpe med lys og kamera, for at skabe den helt rigtige stemning. Hun måtte også guide Julie i hvordan hun skulle bevæge sine hænder på den helt rigtige ''zombie'' måde - da Julie arbejdede i blinde under bordet.


Det hele tog os omkring 6 timer, at få i kassen - det var virkelig hårdt, men også helt enormt spændende og sjovt! En oplevelseve vi begge er så glade for at have fået og vi håber at I vil nyde filmen!

hallobackstage2