IZABEL CAMILLE ZOMBIE?!

Halloween - tid til uhygge, forskrækkelser, gysere, græskar og ikke mindst zombier! Vi har haft besøg af præcis sådan én - men dog en ret stilet og smuk pyntet zombie, hvis vi selv skal sige det.
12. oktober 2018 af Julie Krat og Sabrina Fammé

halloween collageny

"This is Halloween, this is Halloween, Halloween, Halloween, Halloweeeeeen"!
Glædelig Halloween - hvor har vi savnet de fine gule og rød-brune blade efterårstræerne giver os, og de smukke græskar der bliver pyntet op i denne tid.

Halloween drejer sig jo ikke kun om alt det fine og hyggen - tværtimod! Og vi har da også haft en masse uhygge og forskrækkelser, her hos Izabel Camille! Vi har nemlig fået synet af vores helt egen zombie.. Uhyggelig er hun helt bestemt - men vi må rose hendes gode stil og sans for udsmykning. Selv under jorden og midt i al gyset, er hun beklædt i Izabel Camille smykker!

Hun har fundet en æske med et smykke i - og fordi hun i forvejen har så mange af vores lækre smykker, kan DU vinde smykket i æsken.

Alt du skal gøre er, at gå ind på vores facebook-side, finde vores Halloween video, med vores Izabel-Camille zombie. Se videoen og læs hvad du skal for, at deltage i konkurrencen om et super lækkert smykke! Så du også kan se drøn-lækker ud til Halloween.

halloween collage