Mød Ditte Julie

08. april 2019 af Izabel Camille

 Vi er stolte over vores nye samarbjede med bage dronningen Ditte Julie.
Hun er en imponerende kvinde, som inspirerer med de flotteste kager og diverse bagværker. Kagenørden Ditte Julie er tidligere Bagedyst-deltager, kagebogsforfatter, kageskribent, fuldtidsblogger, youtuber, Instagrammer - formidler af det søde liv som hun selv kalder det.

DitteJulieCollage1
Ditte Julie i vores Orient Øreringe med Grøn Onyx til 675 kr -
KØB HER  

Ditte Julie fortæller:
“Jeg har en enorm stor kærlighed til bagværk og ikke mindst den kreative del af det. Smagen skal være indtakt med en kages udseende, hvis du spørger mig. Derfor går jeg meget op i, at det er øjet som spiser først, uden at munden bliver skuffet. Men mest af alt, elsker jeg at bage, fordi jeg elsker at være kreativ og glæde mig selv og andre igennem mit bagværk. Synes simpelhen det er vildt hyggeligt at stå i køkkenet og skabe en masse lækkerier”

Hos Izabel Camille synes vi at Ditte Julie er det perfekte match, da hendes stil, personlighed, femininitet, smil og glæde passer perfekt ind i vores univers. Herudover elsker vi at følge med i hendes hverdag med to søde børn, op og nedture - som vi alle kan relatere til.

DitteJulieCollage2
Ditte Julie i vores Edgy øreringe til 1300 kr - KØB HER, Miss Q Halskæde til 800 kr - KØB HER og Miss Q armbånd til 995 kr - KØB HER. 

Ditte Julie’s sans for business - at skabe sin egen succes, synes vi er meget inspirerende. Hun inspirere os hos Izabel Camille til at tro på os selv og være vores egen lykkesmed.

Hendes kreative sans glæder ikke kun kagerne, hun har den fineste feminine stil med lækre farver og mønstre. Du kan følge med i Ditte Julie’s fantastiske univers her: InstagramFacebookBlog og Youtube

DitteJulieCollage3Ditte Julie i vores Prima Donna ring med sort onyx til 775 kr - KØB HER og Everyday øreringe til 850 kr - KØB HER

Du har også mulighed for at møde Ditte Julie og høre om hendes nye lækre bog “kageminder”, d. 10 Maj 2019 fra kl 16-17.30 i Arnold Busck ved Torvehallerne. Ditte Julie fortæller at hendes nye bog er en opfordring til at lade sig smitte af kage-glædenm der ikke bare handler om at bage og smage noget himmelsk, men også at kunne udfolde sig kreativt i hverdagen.

Du kan se eventet på facebook: KLIK HER 

56502782 1130466333780860 2749233721793052672 n