Om Izabel Camille

Behind the scene

IZABEL CAMILLE – ET FEMININT UNIVERS
Izabel Camille er et dansk smykkebrand, der har til huse i det eventyrlige Nordsjælland – med en fantastisk udsigt til Frederiksborg Slot.

Izabel Camille Jewelry er stolte af at være en del af den skandinaviske design tradition som er kendt for høj kvalitet og enkle smukke designs. Grundlagt af to kvinder har det været design-idéen at udvikle smukke og trendy smykker til alle kvinder som drømmer om fashion smykker til en rimelig pris. I dag ejer og driver Kamille Østergaard virksomheden sammen med sin mor, som alle årene har været med på sidelinjen og haft det økonomiske overblik. Derudover har Izabel Camille et team af passionerede medarbejdere, der alle er sammen om at skabe "DNA’et i Izabel Camille”
Kamille lever af det hun elsker at lave – designe smykker til kvinder, der ligesom hun selv, søger inspiration i hverdagen til at udfolde sig og udtrykke deres personlighed.

Izabel Camilles designudtryk er eksklusivt og sofistikeret med et strejf af helt enkel elegance. Smykkerne er inspireret af det fantastiske skandinaviske lys, lyse farver og klassiske geometriske former og linjer. Med sin lille sketchbog, som følger Kamille overalt, håndtegner designeren alle sine smukke smykker. Skitserne danner grundlag for den videre designudvikling som sker i samarbejde med dygtige guldsmede i Asien.
Smykkerne skabes ud fra bevidstheden om, at en kvindes ydre skal matche det indre. Kamille har med dygtighed designet et smykkemærke, der med sin brede vifte af elegante og minimalistiske designs og sofistikerede romantik, har fundet vej til mange kvinders hjerter.

 

about part1 kamille

 

Izabel Camilles uendelige smykkeunivers

Izabel Camille smykker er et univers med uendelige smykkekombinationer, og hermed mulighed for at skabe en helt egen stil ved at opbygge og samle på Izabel Camille vedhæng, øreringe og kæder over tid. 

Med 2 nye kollektioner om året som er designet til at kunne indgå i og sammen med de forrige års kollektioner, kan man som kvinde let samle på nogle enkelte basis øreringe og halskæder, som vil kunne fornyes og kombineres med vedhæng fra nye kollektioner. 

Be your own designer

Izabel Camilles kollektion giver kvinder mulighed for selv at designe præcis det smykke, som underbygger det personlige – til dagligdagen, festen og på rejsen.

Alle smykkeserier er tænkt sammen til en større helhed, som gør det muligt at anvende tidligere indkøbte øreringe og halskæder sammen med mere end 150 vedhæng. Samtidig er der mulighed for med blot en enkelt halskæde eller et par af vores basisøreringe i smykkeskrinet, at skabe et smykke med vidt forskellige udtryk, alt efter hvilke vedhæng man vælger at sætte på. Skal det være ekstra festligt, eller blot til en hverdag på kontoret. Man kan skifte vedhæng alt efter humør, lejlighed og årstid. 

Izabel Camilles smykker er skabt ud fra en tanke om, at en kvindes ydre skal matche det indre. Smykker er ikke blot en accessory, men en måde at udstråle personlighed og feminitet.

about part3

 

Individualitet

Det personlige udtryk skal frem, og vi elsker det. Derfor får flere og flere kvinder også øjnene op for Izabel Camilles smykkeunivers med de uendeligt mange muligheder, der giver en frihed til at kreere en helt personlig stil. Moden er at man skal turde være den man er, og underbygge sin personlighed ved hjælp af tøjstil, og ikke mindst de smykker man bærer som det lille ekstra pift.
Smykkerne er skabt ud fra bevidstheden om, at en kvindes ydre skal matche det indre. Kamille har med dygtighed designet et smykkemærke, der med sin brede vifte af elegante og minimalistiske designs og sofistikerede romantik, har fundet vej til mange kvinders hjerter.

 

Izabel Camille blev i Børsen 2016 udnævnt som Gazelle virksomhed 2016