Priser og betaling
Alle priser der er vist på www.izabelcamille.com er inkl. moms (25%). Smykkerne kan bestilles online og betales med:

Dankort
Visakort
Eurocard/Mastercard
Mobilepay

Beløbet hæves på dit kreditkort, når din ordre afsendes fra Izabel Camille.

Bank
Jyske Bank
Reg. 1671 
Kto. 360001011670

Ibankode: DK1671360001011670
Swift: JYBADKKK

Bytte- og returret
Der ydes 14 dages fuld bytte- og returret med fuld tilbagebetaling (ekskl. forsendelse) fra den dag du modtager smykkerne.

Smykkerne skal returneres i original emballage og i ubrugt stand. Ved returnering bedes den medsendte returseddel udfyldt med navn, adresse og faktura/ordre nummer.

Har du betalt med kreditkort vil tilbagebetaling ske til det benyttede kreditkort ellers indsættes beløbet på din bankkonto. Det er derfor vigtigt, at du oplyser dit bankkontonummer.

Risiko for varen
Risikoen for smykker købt hos Izabel Camille ApS overgår til dig som forbruger når smykkerne modtages.

Produktionsinformation
Der tages forbehold for fejl, mangler og evt. ændringer i oplysningerne på hjemmesiden, i brochure og øvrigt salgsmateriale.

Der tages ligeledes forbehold for ukorrekt billedmateriale. Eventuelle fejl og mangler kan ikke gøres gældende over for Izabel Camille ApS.

Rabatkoder
Rabatkoder kan ikke anvendes sammen med andre rabatter og på i forvejen nedsatte smykker. 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Izabel Camille og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til Navn videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Izabel Camille har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til ovenstående e-mail.