LEVERING OG FORSENDELSESMETODE
Vi afsender din ordre indenfor 1-3 arbejdsdage efter du har lagt bestillingen i vores webshop. Haster din ordre er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf: 48261650 for at høre om vi kan nå at afsende samme dag. I Danmark sender vi gratis med GLS til pakkeshop eller en erhvervsadresse. Ønsker du levering til din privat adresse skal du selv betale for leveringen.

GLS Privat kr. 75,00
GLS Erhverv GRATIS
GLS Pakkeshop GRATIS


LEVERING UNDER BLACKFRIDAY 
Der må forventes længere leveringstid op til 14 dage. I tilfælde af overbelastning af systemerne under udsalg, tages der forbehold for eventuelt udgåede og udsolgte varer, som af logistiske årsager endnu ikke er opdateret på webshoppen. Du kan derfor i enkelte tilfælde komme ud for at din ordre ikke er komplet leveret. Dette vil så fremgå af fakturaen som er vedlagt i pakken. Skulle du være en af de få "uheldige" som ikke kan få hele ordren leveret, hæver vi naturligvis kun beløbet for de tilsendte varer. 
Der kan være tillagt leveringsgebyr.
Ikke afhentede pakker vil blive betragtet som en fortydelse af købet, hvorfor vi trækker et gebyr på 35 kr. for returfragten fra den pågældende pakkeshop.

LEVERING UNDER OUTLET
Der må forventes længere leveringstid op til 10 dage. I tilfælde af overbelastning af systemerne under udsalg, tages der forbehold for eventuelt udgåede og udsolgte varer, som af logistiske årsager endnu ikke er opdateret på webshoppen. Du kan derfor i enkelte tilfælde komme ud for at din ordre ikke er komplet leveret. Dette vil så fremgå af fakturaen som er vedlagt i pakken. Skulle du være en af de få "uheldige" som ikke kan få hele ordren leveret, hæver vi naturligvis kun beløbet for de tilsendte varer.
Der kan være tillagt leveringsgebyr.
Ikke afhentede pakker vil blive betragtet som en fortydelse af købet, hvorfor vi trækker et gebyr på 35 kr. for returfragten fra den pågældende pakkeshop.

RETUR / BYTTESERVICE
Hos Izabel Camille har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret fra den dato hvor du modtager din pakke.
De uønskede varer sendes retur sammen med kopi af ordre eller faktura, og vil blive krediteret. Du bedes derefter foretage en ny bestilling i vores webshop, www.izabelcamille.dk.
De 2 køb foregår altså uafhængigt af hinanden.

Du kan bestille en GLS returlabel til din pakke på denne side.  https://retur.pakkelabels.dk/izabelcamille
Returlabelen vil blive sendt til din angivne e-mail adresse, hvor du kan udskrive den.

Du skal selv dække omkostningerne forbundet med returnering.
Der vil blive trukket 35,- fra dit køb for returportoen, når du anvender vores GLS returlabel til at returnere dine varer.
Du kan frit vælge om du vil sende retur med vores label, eller anvende en alternativ fragt udbyder.

Returvarer sendes til:
Izabel Camille ApS
Slotsgade 65B
3400 Hillerød

Når din returforsendelse er modtaget, vil kundeservice behandle den hurtigst muligt. Såfremt din returforsendelse opfylder betingelserne* for retur (se returseddel, vedlagt din forsendelse bagest i kataloget), tilbagefører vi pengene til dit betalingskort indenfor 14 dage. 

Har du betalt med kreditkort vil tilbagebetaling ske til det benyttede kreditkort, som vi nemt kan tilbageføre til. Alternativt kan vi indsætte beløbet på en anden bankkonto hvis der er tale om en gave der skal returneres. Det er derfor vigtigt, at du i dette tilfælde oplyser det bankkontonummer som pengene skal overføres til, da returbeløbet ellers vil gå tilbage til det kort der blev anvendt ved købet.

Levering af smykker fra Izabel Camille anses for sket, når du som kunde har modtaget varen.

Ikke afhentede pakker vil blive betragtet som en fortydelse af købet, hvorfor vi trækker et gebyr på 35 kr. for returfragten fra den pågældende pakkeshop.

Ved reklamationer afholdes returportoen af Izabel Camille.

*Dine varer skal sendes retur i orginal æske vedlagt fakturakopi og være i samme stand som ved modtagelsen, samt være forsvarligt indpakket i boblekuvert og / eller papkasse ved forsendelse. Det er vigtigt at vedlægge dokumentation i form af ordrebekræftelse eller faktura kopi, samt kontaktoplysninger.