• Izabel Camille smykker er lavet i ægte nikkelfri sterling sølv, og skal behandles med omtanke.
  • Forgyldte smykker er sterling sølv, belagt med 18 karat guld, som vil blive slidt over tid.
  • Vær opmærksom på at vedhæng på øreringe ikke falder af, og klem evt. meget forsigtigt øreringen lidt sammen for at undgå dette.
  • Opbevar dine smykker i hver sin smykkepose eller boks, for at undgå at smykkerne ridser hinanden.
  • Undgå at dine smykker oxiderer ved at lægge dem i en lufttæt pose. De bør ikke hænge ubeskyttet på eksempelvis et smykkestativ. Og det er vigtigt at de er tørre når de lægges i en pose.
  • Tag altid dine smykker af ved håndvask, bad, svømning, sport og rengøringsarbejde. Sov ikke med smykkerne på og sørg for at spraye hårlak og påføre cremer inden du tager dine smykker på.

 

SÅDAN GØR DU DINE SMYKKER RENE

Sterling sølv (925), forgyldt sterling sølv og rhodineret sterling sølv er alle metaller, som skal rengøres for at forblive smukke.

Sterling sølv
Puds dit sterling sølv smykke med en blød klud eller læg smykket i sæbevand og lad smykket tørre fuldstændig, inden du tager smykket på igen eller lægger det i en lufttæt pose. Er dit sølvsmykke oxideret, kan du afhjælpe dette ved at bruge silver dip.

Forgyldt sterling sølv
Forgyldt sterling sølv er guldbelagt sølv med 18 karat guld. Rengør forgyldt sølv med en tør blød klud og brug silver dip til at fjerne oxidering fra smykket.

Rhodineret sterling sølv
Rhodinering er en belægning på sterling sølv, som gradvist vil blive slidt af og miste sit rhodinerede look. Dette kan ikke undgås. Du kan rengøre rhodineret sterling sølv med en tør blød klud og silver dip. 

Genforgyldning og rhodinering
Både guldbelægning og rhodinering er en overfladebehandling udenpå sterling sølv og vil derfor med tiden miste deres overfladebehandling pga. slid.  Derfor anbefaler vi hos Izabel Camille du får genbelagt dine smykker. Du er altid velkommen til at kontakte Izabel Camille for rådgivning herom.