Om Izabel Camille

Behind the scene

Izabel Camille Jewelry er stolte af at være en del af den skandinaviske design tradition som er kendt for høj kvalitet og enkle smukke designs. Grundlagt af to kvinder har det været design-idéen at udvikle smukke og trendy smykker til alle kvinder som drømmer om fashion smykker til en rimelig pris.

Izabel Camilles designudtryk er eksklusivt og sofistikeret med et strejf af helt enkel elegance. Smykkerne er inspireret af det fantastiske skandinaviske lys, lyse farver og klassiske geometriske former og linjer. Med sin lille sketchbog, som følger hende overalt, håndtegner designer, Kamille Vibekke Østergaard alle sine smukke smykker. Skitserne danner grundlag for den videre designudvikling som sker i samarbejde med dygtige guldsmede i Asien.

 

 

Izabel Camilles uendelige smykkeunivers

Izabel Camille smykker er et univers med uendelige smykkekombinationer, og hermed mulighed for at skabe en helt egen stil ved at opbygge og samle på Izabel Camille vedhæng, øreringe og kæder over tid. 

Med 2 nye kollektioner om året som er designet til at kunne indgå i og sammen med de forrige års kollektioner, kan man som kvinde let samle på nogle enkelte basis øreringe og halskæder, som vil kunne fornyes og kombineres med vedhæng fra nye kollektioner. 

Alle smykkeserier er tænkt sammen til en større helhed, som gør det muligt at anvende tidligere indkøbte øreringe og halskæder sammen med mere end 150 vedhæng. Samtidig er der mulighed for med blot en enkelt halskæde i smykkeskrinet, at skabe en halskæde i varierende længde og med udvalgte vedhæng alt efter humør, lejlighed og årstid. 

Izabel Camilles smykker er skabt ud fra en tanke om, at en kvindes ydre skal matche det indre. Smykker er ikke blot en accessory, men en måde at udstråle personlighed og feminitet.

 

Individualitet

I moden såvel som i almindelighed er tiden til indvidualitet, så flere og flere kvinder får øjnene op for Izabel Camilles smykkeunivers med de uendeligt mange muligheder, der giver en frihed til at kreere en helt personlig stil.

Izabel Camille blev i Børsen 2016 udnævnt som Gazelle virksomhed 2016.